Ostale storitve

Izdelava ter gostovanje spletnih mest in spletnih trgovin

Če želite spletno mesto, ki deluje hitro in nemoteno ter zagotavlja vašim potencialnim in obstoječim strankam neoviran, varen in uporabniku prijazen dostop, za vas razvijamo rešitve  na svetovno priznani WordPress platformi. Z vašimi predlogi vam izdelamo predstavitveno stran ali spletno trgovino, galerijo, portfelj ipd. skupaj z administrativnimi orodji, ki jih boste potrebovali za dodajanje in urejanje vsebine na vašem spletnem mestu. Spletna mesta so razvita za visok nivo varnosti pred napadi ter so optimizirana za prikaz na mobilnih napravah ter osebnih računalnikih. Spletišče redno vzdržujemo, prav tako pa vam za vsako rešitev nudimo svetovanje and pomoč pri uporabi. Tako se lahko z našo pomočjo, brez vlaganja časa in resursov v razvoj, osredotočite na vsebino in funkcionalnost vašega spletnega mesta.

Fotografiranje iz zraka in zračni posnetki

Za snemanje and fotografiranje iz zraka uporabljamo daljinsko voden brezpilotnik s stabilizatorjem snemanja in prenosom slike na monitor ter GPS sistemom z možnostjo nastavitve določenih geografskih točk. Kamera snema 2,7K video, skoraj 3× bolj ostre kot slika na vašem HDTV sprejemniku, pri 30 sličicah na sekundo in največ 40 Mbps. Kamera fotografira s kakovostjo 12 MP v formatu JPEG ali celo DNG RAW. Ima 1/2.3" senzor, hitro f/2.8 lečo, ostrenje pa je optimizirano za zračne posnetke.

Izdelava reklamnih posnetkov in oddajanje v živo

Ponujamo izdelavo in samo prenos reklamnih posnetkov:

  • za prenos v živo z reakcijami za Facebook
  • za prenos v živo na kanalih kot so YouTube, Twitch
  • izdelamo vam spletno stran v spletni tehniki HTML5 na kateri se v ozadju predvaja posnetek. Na strani se menja besedilo, možen je prikaz večih različnih filmov, mešanje med njimi ipd.  (primer takega posnetka je na desni strani)

Optimizacija računalnikov in preverjanje varnosti

V primeru, da vam računalnik z okoljem Microsoft Windows prične delovati zelo počasi vam lahko preverimo and optimiziramo delovanje ter svetujemo, kaj narediti za najboljše rezultate. Obenem vam preverimo tudi varnostne nastavitve.

Preverjamo tudi varnost vaših sistemov, ki so na medmrežju in ter možnosti vdorov. Na koncu naredimo poročilo and svetujemo, kako urediti pomanjkljivosti.