Rešitve za Microsoft storitve

Microsoft Dynamics CRM

Pristen in kakovosten odnos do kupcev in strank ter učinkovito vodenje teh odnosov je del sodobnega poslovanja in hkrati velika prednost pred konkurenco. Zato vam ponujamo več različnih oblik Microsoft Dynamics CRM rešitev s katerimi si boste lahko ustvarili celovito sliko o svojih obstoječih in potencialnih strankah hkrati pa izmerili in spremljali učinkovitost trženja in prodaje ter tako ustvarili dolgotrajna poslovna razmerja, ki temeljijo na varnosti, zaupanju in vrhunskemu znanju.

Izdelujemo sinhronizacije, vtičnike, rešitve s katerimi se povezujemo v obstoječo IT infrastrukturo in tako povežemo obstoječe sisteme z Microsoft Dynamics CRM.

Microsoft SharePoint

Večnamenska platforma Microsoft SharePoint, omogoča oblikovanje spletnih mest, ki zagotavljajo enostaven prenos znanja ter učinkovito izmenjavo informacij in idej med zaposlenimi in delovnimi skupinami v podjetju.

Z našimi Microsoft SharePoint rešitvami bo vaše podjetje pridobilo celovit pregled nad opravljanjem nalog zaposlenih, njihovih rezultatih ter težavah. Čas vpeljevanja zaposlenih v delovne procese se bo skrajšal in učinkovitost zaposlenega hitreje dosežena. Možna in enostavna je integracija obrazcev, Outlook koledarjev, Excel obrazcev, Word dokumentov, PDF arhiva dokumentov, galerije slik, oblikovanje delovnih tokov in drugih rešitev glede na potrebe poslovanja podjetja.

Izdelujemo sinhronizacije, vtičnike, rešitve s katerimi se povezujemo v obstoječo IT infrastrukturo in tako povežemo obstoječe sisteme z Microsoft SharePoint.