Quest programi in igre 25% ceneje!

Če vam povezava za popust nebi delovala nam prosim sporočite na info@itpartner.si

Virtual Desktop

Brezžično se povežite z računalnikom(-i) za gledanje filmov, brskanje po spletu, igranje iger na ogromnem virtualnem zaslonu ali pretakanje iger PCVR. Navidezno namizje je visoko optimizirana domača aplikacija, razvita za nizko zakasnitev in visokokakovostno pretakanje.

• Računalnik mora biti povezan s kablom Gigabit Ethernet na usmerjevalnik 5 GHz

• Podpira večino osebnih in prenosnih računalnikov z operacijskim sistemom Windows 10 ali 11, macOS Mojave ali novejšim

• Za pretakanje iger PCVR je potreben računalnik, pripravljen za VR, z operacijskim sistemom Windows 10 ali 11

• Zavihek Videoposnetki vam omogoča prenos ali pretakanje navadnih/180/360 videoposnetkov neposredno iz vašega računalnika

• Podpira Bluetooth miške, tipkovnice in igralne ploščice • Podpira 3D vsebino vzporedno/nad-pod zaslonom

• Omogoča kroženje med vašimi monitorji (če imate več fizičnih monitorjev)

• Vključuje možnost prehoda mikrofona

• Podpira oddaljene povezave prek interneta (omogočite UPnP na usmerjevalniku)

Kupi 25% ceneje s pritiskom tukaj

Ghosts Of Tabor

PVP in PVE, ki temelji na ekstrakciji, kjer boste morali za preživetje uporabiti svojo pamet, spretnosti in vire. Igra, ki jo navdihujejo igre, kot sta Escape from Tarkov in Day Z, vsebuje različne scenarije od mrhovinarstva, plenjenja do izdelave. Naredite svojo varno hišo po svoje, tako da zgradite svojo osebno zbirko orožja in opreme, ki jo boste razstavili v svoji orožarni.

Ghosts of Tabor je poln funkcij za neomejeno ponovno predvajanje, vključno z:

● Hkratni PVP in PVE - Izogibajte se tako igralcem kot oboroženemu AI
● Poiščite široko paleto plena, kot so oprema, orožje, priključki, strelivo, medicina, hrana in voda
● Združite se ali se lotite tega sami na najnevarnejših svetovnih pleniščih
● Pojdite do točke pridobivanja, da se rešite s svojim življenjem in opremo.
● Prilagodite orožje in obrtne predmete
● Izdelajte strelivo različnih vrst in velikosti
● Različno orožje, od pištol do jurišnih pušk
● Ogromna orožarna za prikaz vašega arzenala orožja, oklepov in opreme
● Previdno izberite tovor
● Obiščite tržnico in poiščite vse, kar potrebujete za vaš naslednji napad
● Dokončajte misije s prodajalci, da odklenete posebno blago

Izberite svoj stil igranja med streljajočim orožjem ali prikritim pristopom. Na vas je, da najdete način, kako živi pobegniti s Tabora.

Ali lahko preživite duhove Tabora?

Kupi 25% ceneje s pritiskom tukaj

Breachers

V igri Breachers načrtujete svoj napad ali orkestrirate svojo obrambo kot ekipa skozi intenziven boj iz bližine. Ne glede na to, ali igrate kot izsiljevalec ali upornik, obvladajte svoje izvrstne pripomočke, prilagodite svoje močno orožje in premagajte svoje nasprotnike v osupljivih okoljih.

Intuitiven za dojemanje. Neskončno igranje.

KRŠITE KOT IZVRŠEVALCI
Vaš cilj kot izvršitelja je odstraniti svoje sovražnike in razorožiti njihove bombe z EMP. Spuščajte se in razstrelite stene, zavihtite se skozi okna in presenetite svoje nasprotnike s pripomočki, kot so brezpilotna letala, naprave za prikrivanje, bliskavice in pena za vdor.

ZASEDE KOT UPORNIKI
Vaš cilj kot upornika je preprečiti vašim sovražnikom, da bi razorožili vašo bombo, tako da jih uničite, preden to storijo. Za obrambo svojega položaja uporabite zaklepe vrat, sprožilne mine, oddajnike statičnega polja in senzorje bližine.

PRILAGODITE MOČNO OROŽJE
Da zagotovite zmago, na začetku vsake runde kupite in prilagodite svoje obsežno orožje po svojih željah. Vsako orožje, ne glede na to, ali gre za pištole, SMG, šibrovke ali jurišne puške, je mogoče spremeniti z dodatki, da ustrezajo vašim potrebam.

Kupi 25% ceneje s pritiskom tukaj

Pistol Whip

Zmagovalec VR GOTY na podelitvi nagrad DICE 2020, ta fizični FPS poganjajo dinamične proge, vizualni elementi sanjske pokrajine in enostavno učenje, težko obvladljivo streljanje. Navdihnjen z ikonično akcijsko kinematografijo, edina stvar, ki gre težje od zvočnega zapisa tega naslova, ste vi. Osvojite lestvice najboljših, prepustite se glasbi s svojimi lastnimi ritmičnimi vzorci ali pa dajte vse od sebe kot mrtvo oko z dvojnim vihtenjem in ne izgubite ničesar.

● Remiksi so zdaj na voljo! Predvajajte predelane prizore, ki jih je ustvarila modding skupnost Pistol Whip, neposredno v igri.

● Hitenje v akcijskem ritmu. Ciljajte in streljajte v ritmu, ko se prebijate skozi prizor za prizorom. Poiščite svoj tok, naberite točke, postanite neustavljivi.

● The Big Gun: To si ti. Sprejmite posebne prizore, ki so jih navdihnili kultni filmi, in postanite mrtva očesna legenda.

● Absurdno prilagodljiv. Poglobite se v sistem Styles, da prenovite osnovno mehaniko po svojih natančnih željah. Naj bo Pistol Whip del vaše fitnes rutine ali prilagodite svojo obremenitev, da bo ustrezala vašim potrebam po dostopnosti.

● Neskončni načini igranja. Spopadite se z več kot 30 edinstvenimi prizori, spopadajte se z dnevnimi izzivi pogodb in vedno spremljajte naslednjo veliko posodobitev vsebine.

● Kinematografske kampanje. Odpeljite se v divjino, divji zahod z dimom in grmenjem ali se soočite s tehnobarvno Robokalipso leta 2089.

● Pesmi, do katerih lahko postanete lahkomiselni. Od Devorinega besnega puščavskega rocka do vznemirljivih basov Apasheja se boste zaradi tega zvočnega posnetka počutili nepremagljive.

Kupi 25% ceneje s pritiskom tukaj

Contractors

Contractors VR je hitra vojaška tekmovalna večigralska VR streljačina, pripravite se in izkusite VR bojišče naslednje stopnje s smrtonosnim orožjem in intenzivnimi strelskimi spopadi.

Lastnosti vključujejo:
1. Vsebina po meri, ki jo je ustvarila skupnost
2. Priložnostni in tekmovalni načini igre
3. 16 igralcev GroundWar
4. Intenzivne offline in online co-op misije.
5. Zahteven način preživetja zombija z do 4 igralci
6. Več kot 30 različnih orožij na izbiro
7. 2. svetovna vojna in Ninja loadout
8. Prilagodljiv sistem polnjenja
9. Navzkrižno igranje na platformah Quest in Rift
10. Družbeni sistem na več platformah
11. Središče za vadbo tarč.

Kupi 25% ceneje s pritiskom tukaj

Onward

Izkusite nov način igre Fire Fight! Dinamično zasnovan način PVP 6v6, kjer bo vsaka stran sestavila dve gasilski ekipi in en igralec v vsaki gasilski ekipi bo dodeljen kot bolničar. Corpsman je edini član ekipe, ki lahko pomaga vrniti kritično poškodovane igralce nazaj na bojišče z uporabo nove opreme, defibrilatorjev. Za zmago je treba izpolniti dva cilja. Ta način zahteva močno timsko delo in komunikacijo, saj se lahko strategija kadar koli spremeni.

Dodatne funkcije posodobitve:
Shranjevanje v oblak nalaganja opreme in nastavitev igre
Novo okolje glavnega menija
Preoblikovana kalibracija kopita
Globalne lestvice najboljših Killhouse & Range

Najbolj poglobljena taktična prvoosebna VR streljačina. Pridružite se svoji ekipi za široko paleto tekmovalnih PvP, sodelovalnih PvE in načinov samostojne igre, vključno z intenzivnimi bitkami za več igralcev ali sodelovalnimi misijami za 4 igralce. Realistično orožje in bojna mehanika bosta vaše sposobnosti preživetja in bojevanja dvignila do meje, ko se boste podali v težke pehotne bitke v številnih zemljevidih in bojnih situacijah, pri čemer je v celoti podprto navzkrižno igranje platform. Edina pot je Naprej.

To je zahtevna igra VR za več igralcev, ki ste jo iskali. Če želite uspeti na bojišču, morate komunicirati, se usklajevati in udariti s svojo ekipo. Poraz je lahko hiter, a zmaga je sladka. Izzovite sebe in svoje prijatelje z najbolj realistično igro pehote.

Kupi 25% ceneje s pritiskom tukaj

After the Fall

Dobrodošli v 'The Line' ... Desetletja so minila, odkar je apokalipsa v osemdesetih Los Angeles spremenila v snežno puščavo, ki so jo preplavili mutirani nemrtvi. Ko začnete v podzemnem taborišču z do 32 drugimi preživelimi igralci, vzamete orožje kot novi Harvest Runner. Vaše poslanstvo? Podajte se nad zemljo, da razširite doseg linije v mesto in spodbudite preživetje človeštva še en dan.

• 3 načini igranja: samostojno igranje, sodelovanje s 4 igralci in tekmovalni Tundradome
• Raziščite LA pod ničlo v kampanji, ki temelji na misiji
• Ubijte ogromne horde, brutalne specialce in visoke šefe!
• Izdelajte, nadgradite in vihtite na desetine orožij z gibi v resničnem življenju
• Pridružite se našim vrstam, ko se LA širi z novimi zemljevidi, načini, grožnjami in orožarno

Kupi 25% ceneje s pritiskom tukaj

In Death: Unchained

Borite se skozi plavajoče gradove srednjeveške fantazije, da obnovite harmonijo v puščavi, nebesih, čistilnici in peklu. Puščite puščice proti zapuščenim dušam in angelskim bitjem, ki so prevzela posmrtno življenje.

Odličen Roguelite on Quest z odlično vrednostjo ponavljanja, ki se prilagaja igralčevi ravni spretnosti. Štirje čudoviti, skrivnostni in proceduralno ustvarjeni svetovi z neskončno možnostjo ponovnega igranja. Trije epski boji s šefi. Raziščite več skrivnih območij, da odklenete dodaten plen.

Način igre obrambe vrat "Siege of Heaven" je kot nalašč za nove igralce, občasne navdušence nad VR in napredne igralce.

Uživajte v najvišje ocenjeni mehaniki loka in puščic VR.

Kupi 25% ceneje s pritiskom tukaj

Racket: Nx

Racket: Nx je nova vrsta igre, ki izziva meje tega, kar lahko počnete z loparjem in žogico v VR.

Značilnosti igre:
- 2 načina za enega igralca - kampanja in neskončni tekač.
- Tekmovalna igra za več igralcev, ki podpira več platform.
- Bolan OST in možnost predvajanja lastne glasbe v igri!

Igra poteka znotraj velikanske steklene kupole, katere stene svetijo s tarčami, ki jih morate uničiti z žogo.
Ampak to ni navadna žoga.
Udarite ga s silo in treščil bo v zid, se kotalil po njem in z buldožerjem podrl vse na svoji poti.
Uporabite vlečni žarek loparja, da ga potegnete nazaj ali preprosto poravnate naslednji udarec točno tam, kjer želite.

Tarče se pojavijo v valovih in vaš cilj je, da jih vse uničite, preden vam zmanjka energije. Toda tarče niso edina stvar v areni.

Zato bodite hitri, natančni in pametni. Dobro načrtujte svoje posnetke. Naučite se nadzorovati žogo do popolnosti.

Kupi 25% ceneje s pritiskom tukaj

Zenith: The Last City

Sprostite svojega notranjega bojevnika, dvignite se kot agent Zenith: The Last City!

Leti, rezi in igraj svojo pot do slave, ko raziskuješ ogromen spletni svet Zenith s številnimi igralci.

Združite se s prijatelji, da se spopadete z nevarnimi ječami, tekmujete v PVP ali preprosto raziskujete čudovit anime svet skupaj z naključnim tujcem.

Igrajte najbolj priljubljeno igro VR MMO s stotinami ur vsebine, vključno z epskimi bitkami šefov in bolnim plenom + 3 neverjetnimi razredi za igranje.

Kupi 25% ceneje s pritiskom tukaj

Eleven Table Tennis

Vrhunski simulator namiznega tenisa. Igrajte nasprotnike v spletni igri za več igralcev ali vadite proti napredni AI. S fiziko, zasnovano tako, da je tako resnična, kot je bila dosežena v simulatorju namiznega tenisa, boste pozabili, da ste v VR.

Fizikalni motor:
Že od samega začetka smo bili obsedeni z ustvarjanjem najbolj realistične simulacije namiznega tenisa, kar jih je svet kdaj videl. Po neštetih urah trdega dela in podpori naše izjemne skupnosti verjamemo, da smo ta cilj dosegli.

Kupi 25% ceneje s pritiskom tukaj

GOLF+

GOLF+ je ultimativna VR Golf izkušnja in ekskluzivna VR Golf igra PGA TOUR. Pridružite se svojim prijateljem v krogu na Pebble Beach, Pinehurst št. 2, TPC Sawgrass, TPC Scottsdale in več.

- Enotni in večigralski - tekmujte s prijatelji po vsem svetu!
- 11 ikoničnih igrišč Real World Courses (DLC), ki vključujejo Pebble Beach, TPC Sawgrass in Pinehurst št. 2
- 3 originalna igrišča GOLF+ (BREZPLAČNO)
- Turnirji
- Načini za več igralcev, kot so Match Play, Skins in Stableford
- Prilagodljiva oprema, vključno s palicami Callaway in TaylorMade
- Napredna statistika, vključno s podatki o pridobljenih udarcih in hendikepu
- Vadite vse vidike svoje igre v Clubhouseu
- Zadenite eksplozivne tarče v mini igrah in tekmujte v tedenskih izzivih
- Predvajajte YouTube ali spletne videoposnetke na igrišču za golf z našim predvajalnikom Media Player
- Igrajte se s prijatelji pri Topgolfu

Kupi 25% ceneje s pritiskom tukaj

Tetris Effect: Connected

Tetris Effect: Connected dodaja povsem novo robustno razširitev za več igralcev k ogromni raznolikosti zasvojljivih in inovativnih načinov za enega igralca, po katerih je Tetris Effect znan, s povsem novimi sodelovalnimi ter konkurenčnimi spletnimi in lokalnimi načini za več igralcev. Zdaj z igranjem na več platformah in načinom gledalca!

Tetris Effect: Connected je Tetris®, kakršnega še niste videli, slišali ali čutili – neverjetno zasvojenost, edinstvena in osupljivo čudovita ponovna iznajdba ene najbolj priljubljenih ugankarskih iger vseh časov, od ljudi, ki vam je prinesel nagrajeno Rez Infinite in legendarno puzzle igro Lumines.

Glasba, ozadja, zvoki, posebni učinki – vse, do samih kosov Tetrisa, utripajo, plešejo, lesketajo in eksplodirajo v popolni usklajenosti z vašim igranjem, zaradi česar je katera koli od 30+ stopenj igre in 10+ načinov nekaj, kar želite. bo želel doživeti znova in znova.

Kupi 25% ceneje s pritiskom tukaj

The Exorcist: Legion VR

Doživite igro, imenovano ena najbolj grozljivih izkušenj v VR. Kako odličen dan za eksorcizem!

Opisan kot ena najbolj motečih izkušenj, ki so na voljo za virtualno resničnost, The Exorcist: Legion vsebuje PET povezanih zgodb in vsebuje različne demonske entitete, orodja za izganjanje, skrite artefakte in atmosferske lokacije. Potopite se globoko v srce nadnaravnega, ko se učite poklica izganjanja demonov in odkrivate skrivnosti, ki vas vodijo do končnega soočenja z vašimi najtemnejšimi, najbolj skritimi strahovi. Ste dovolj pogumni?

The Exorcist: Legion je deloma akcija, delno skrivnost, delno reševanje ugank ... in VSE groza.

Kupi 25% ceneje s pritiskom tukaj

Dash Dash World

IMERZIVNO DIRKANJE Z OROŽJEM!

Ključne funkcije:

  • Podprto virtualno krmiljenje, igralna ploščica in volan
  • Izboljšana grafika za Quest 2
  • Več kot 13 edinstvenih skladb in vse več
  • Tekmujte do 8 prijateljev
  • Način zgodbe brez povezave
  • Več kot 100 ur igranja, nalog in dosežkov
  • Igranje na več platformah
  • Shranjevanje v oblak
  • Redni spletni turnirji

Kupi 25% ceneje s pritiskom tukaj

Dungeons Of Eternity

Ko kataklizmični kozmični dogodek ogrozi vaš domači svet, je edino upanje za preživetje v neskončnem labirintu ječ na zapuščenem planetu, znanem kot Večnost.

Hack-n-slash dobi nov pomen v VR: zamahujte z meči, vrzite sekire, uporabljajte loke, vihtite čarobne palice in še več, da preživite. Z močjo VR se boste potopili v domišljijsko pustolovščino kot nobena druga.

• COOP ALI SOLO IGRA
Združite se za nepozabno izkušnjo sodelovanja z do 3 igralci ali pa se sami potopite v ječe.

• VEDNO SPREMINJAJOČE SE JEME
Raziščite naključno ustvarjene ječe v več igralnih načinih in kraljestvih – nobena ječa ni enaka. Čaka vas široka paleta sob, od bojnih aren, sob z ugankami in pastmi, skrivnih sob itd.

• OBČUTITE JEČE
Hack-n-slash kot še nikoli doslej z bojnim sistemom, ki temelji na visceralni fiziki, in realističnimi interakcijami s svetom igre.

• NESKONČNI ARSENAL
Vsako orožje je naključno ustvarjeno in ponuja skoraj neskončen plen v ječah. Odkrili boste številne vrste orožja, vključno z meči, loki, čarobnimi palicami in še več.

• IGRAJ NA SVOJ NAČIN
Oblikujte svoj slog igranja in videz z nalaganjem, nadgradnjami in raznolikim naborom možnosti prilagajanja likov.

Kupi 25% ceneje s pritiskom tukaj